Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

 Το τυφλό σπουργίτη που βρήκε τη δύναμη να δει και να πετάξει

Το τυφλό σπουργίτη που βρήκε τη δύναμη να δει και να πετάξει


Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός σπουργιτιού, όταν ένας Βρετανός το βρήκε στο μπαλκόνι του μισοπεθαμένο και τυφλό.

Το έβαλε μέσα σε ένα κουτάκι και προσπάθησε -μάταια- να το ταΐσει. Την επόμενη μέρα, και ενώ το μικρό πουλάκι φαινόταν να μην έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, σκέφτηκε να του ανοίξει λίγο το παράθυρο. Αυτό ήταν. Εκείνο, άρχισε να τιτιβίζει όσο πιο δυνατά μπορούσε.

Το θαύμα έγινε! Μετά από μερικές ώρες εμφανίστηκε ο πατέρας του, φέρνοντάς του τροφή ανά 10-15 λεπτά, για δύο εβδομάδες.


Τα ματάκια του όμως, συνέχιζαν να είναι τυφλά. Έτσι, ο Βρετανός αποφάσισε να το πάει στον κτηνίατρο. Εκείνος, έριξε μερικές σταγόνες και το μικρό πουλάκι κατάφερε να δει. Έτσι, ο ρόλος, πια, του πατέρα του ήταν να του μάθει να πετά. Έτσι και έγινε!

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο «ιδιοκτήτης» του σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά του και να φύγει.


Και έτσι έγινε το ίδιο βράδυ. Μόνο που ο καιρός, σύμφωνα με το koolnews, ήταν πάλι κακός, όπως το πρώτο βράδυ που το βρήκε, και η ανησυχία του ήταν μεγάλη.

«Την τέταρτη μέρα το πρωί τον βρήκα να αποκοιμιέται στις γλάστρες», λέει ο ίδιος. Αυτό συνεχίζεται για 2 χρόνια μέχρι σήμερα. Το σπουργίτι ελεύθερο, έρχεται και φεύγει. Και ξέρει ότι ανάμεσα στις γλάστρες βρίσκει ασφάλεια και θαλπωρή.
- See more at: http://www.goodstories.gr/index.php/goodstory/item/5455-to-tuflo-spourgith-pou-vrhke-th-dunamh-na-dei-kai-na-petaxei#sthash.uVL4uIGT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: